UX/UI DESIGNER UIT ROTTERDAM MET EEN SPECIALE AFFINITEIT VOOR WORDPRESS

Over Piero Zegarra Patow

Als een ervaren UX/UI designer met een passie voor WordPress, ben ik gevormd door een achtergrond in een artistieke familie. Mijn fascinatie voor design begon al op jonge leeftijd, met Adobe Photoshop als mijn speeltuin. Deze vroege liefde voor creativiteit leidde me naar het Grafisch Lyceum Rotterdam, waar ik twee opleidingen volgde die mijn vaardigheden verder verfijnden.

Tijdens mijn opleidingen heb ik me bekwaamd in diverse designpakketten, van Macromedia tot de geïntegreerde Adobe suite. Deze diepgaande kennis heeft me geholpen om mijn vaardigheden als designer te ontwikkelen en te verfijnen.

Als gepassioneerde UX/UI designer uit Rotterdam, ben ik voortdurend gedreven om mijn klanten te voorzien van hoogwaardige, betaalbare ontwerpen. Mijn specialisatie in WordPress stelt mij in staat om unieke en gebruiksvriendelijke websites te creëren die de visie van mijn klanten perfect weerspiegelen.

Of je nu op zoek bent naar een fris ontwerp voor je website of een ervaren hand nodig hebt om je WordPress-project tot leven te brengen, je bent bij mij aan het juiste adres.

Mijn kennis

HTML
CSS
Javascript
PHP
Figma
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Indesign
Adobe Premiere & After Effects
SEO
Invision App